TARIFE INCHIRIERI AUTO CU SOFER

1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-21 zile 22-30 zile week-end garantie
45 Euro 40 Euro 35 Euro 30 Euro 20 Euro 110 Euro 0 Euro


OFERIM INCHIRIERI AUTO PE PERIOADE SCURTE (taxabil pe ora) SAU CU ZIUA. CAT FOLOSESTi, ATAT PLATESTI!


Inchiriaza Toyota Corolla, in Bucuresti sau in Aeroprtul Otopeni (Henri Coanda), un autoturism de inchiriat, care iti ofera un spatiu incapator in interior, oferind elemente de confort moderne si practice, iar portbagajul ofera un spatiu pentru 3 bagaje mici si 3 bagaje mari.

Toyota Corolla este echipat cu aer conditionat automat, Radio CD, airbaguri fata, lateral si cortina si elemente siguranta ABS+ESP, ce ofera confortul maxim unei masini de inchiriat.
Rent a car Exclusiv ofera non-stop serviciul de inchirieri masini OToyota Corolla, in Aeroportul Otopeni si in orasul Bucuresti. Oferta Rent a car Exclusiv include o gama completa de servicii aditionale inchirierii de masini, cum sunt serviciile expres de transfer de persoane, inchiriere masina si sofer, si inchirieri auto pe termen lung.

 

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Toyota Corolla, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Toyota Corolla in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Toyota Corolla inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Toyota Corolla, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.
Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Toyota Corolla si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Toyota Corolla sa obtinem recomandarea dumneavoastra!