Opel Corsa este o masina cu o motorizare puternică. Aceast autoturism are o gardă la sol peste media SUV-urilor din clasa ei si consumă foarte puțin în proporție cu dimensiunile sale generoase (numai 5.5 litri la suta de kilometri, în cazul unei motorizări diesel). Pe lângă acest avantaj, autovehiculul este echipat cu regulator / limitator de viteză, asistență la parcare, închidere centralizată.

Pentru un confort sporit Opel Corsa poate dispune optional de Media Nav (sistem de navigație), radio/CD, dar și prize USB și Jack. Un alt atu al acestei mașini este reprezentat de funcțiilor Eco Mode și GSI (indicator de schimbare a vitezelor) care reduc consumul de carburant, cât și cantitatea de noxe emisa.

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Opel Corsa, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Opel Corsa in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Opel Corsa inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Opel Corsa, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.

Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Opel Corsa si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Opel Corsa sa obtinem recomandarea dumneavoastra!