TARIFE INCHIRIERI AUTO CU SOFER

1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-21 zile 22-30 zile week-end garantie
37 Euro 32 Euro 28 Euro 25 Euro 22 Euro 75 Euro 0 Euro


OFERIM INCHIRIERI AUTO PE PERIOADE SCURTE (taxabil pe ora) SAU CU ZIUA. CAT FOLOSESTi, ATAT PLATESTI!


Inchiriaza Dacia Logan, in Bucuresti sau in Aeroprtul Otopeni (Henri Coanda), un autoturism de inchiriat, care iti ofera un spatiu incapator in interior, oferind elemente de confort moderne si practice, iar portbagajul ofera un spatiu pentru 2 bagaje mici si 3 bagaje mari.

Dacia Logan este echipat cu aer conditionat manual, Radio CD, airbaguri fata si elemente siguranta ABS, ce ofera confortul maxim unei masini de inchiriat.

 

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Dacia Logan, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Dacia Logan in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Dacia Logan inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Dacia Logan, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.
Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Dacia Logan si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Dacia Logan sa obtinem recomandarea dumneavoastra!