TARIFE INCHIRIERI AUTO CU SOFER

1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-21 zile 22-30 zile week-end garantie
45 Euro 40 Euro 35 Euro 30 Euro 20 Euro 110 Euro 0 Euro


OFERIM INCHIRIERI AUTO PE PERIOADE SCURTE (taxabil pe ora) SAU CU ZIUA. CAT FOLOSESTi, ATAT PLATESTI!


 

Noul Lodgy, este de departe cel mai bun tovarăș de călătorie al unei familii numeroase fiind gandit special pentru a putea transporta 7 persoane în condiții excelente de siguranță și confort. Principalul obiectiv al proiectanților lui Lodgy a fost spațiul, si, in consecinta, mașina dispune de un portbagaj ajustabil până la 2.617 litri (prin înlăturarea ultimului rând de scaune și/sau rabatarea optionala a celui secund).

Interiorul înglobează un total de 30 litri spații de depozitare – merită menționat spațiul foarte practic amplasat în partea superioară a planșei de bord. Un alt punct forte al mașinii îl reprezintă consumul redus (5.1 litri de carburant în cazul unei mortorizări 1.5 diesel) raportat la capacitatea și dimensiunile mașinii.

 

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Dacia Lodgy, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Dacia Lodgy in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Dacia Lodgy inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Dacia Lodgy, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.
Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Dacia Lodgy si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Dacia Lodgy sa obtinem recomandarea dumneavoastra!