TARIFE INCHIRIERI AUTO CU SOFER

1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-21 zile 22-30 zile week-end garantie
45 Euro 40 Euro 35 Euro 30 Euro 20 Euro 110 Euro 0 Euro


OFERIM INCHIRIERI AUTO PE PERIOADE SCURTE (taxabil pe ora) SAU CU ZIUA. CAT FOLOSESTi, ATAT PLATESTI!


 

Dacia Duster este o masina cu o motorizare puternică și tracțiune 4X4. Aceast autoturism are o gardă la sol peste media SUV-urilor din clasa ei si consumă foarte puțin în proporție cu dimensiunile sale generoase (numai 5.5 litri la suta de kilometri, în cazul unei motorizări diesel). Pe lângă acest avantaj, autovehiculul este echipat cu regulator / limitator de viteză, asistență la parcare, închidere centralizată.

Pentru un confort sporit Duster-ul poate dispune optional de Media Nav (sistem de navigație), radio/CD, dar și prize USB și Jack. Un alt atu al acestei mașini este reprezentat de funcțiilor Eco Mode și GSI (indicator de schimbare a vitezelor) care reduc consumul de carburant, cât și cantitatea de noxe emisa.

 

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Dacia Duster, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Dacia Duster in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Dacia Duster inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Dacia Duster, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.
Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Dacia Duster si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Dacia Duster sa obtinem recomandarea dumneavoastra!